Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо нове покоління Kia Ceed

Kia Ceed повинен конкурувати з VW Golf, при цьому він виглядає як Ford Focus – це нова реальність від корейського бренду, який намагається будь що привернути увагу до свого хетчбека С-класу. Офіційні зображення з презентації Ceed дають змогу оцінити старання виробника догодити європейським споживачам нових автомобілів. Чим підтвердить свої амбіції бренд Kia ми матимемо нагоду побачити вже у березні місяці в Женеві, де відбудеться презентація всім відомого хетчбека на ім҆ я Ceed.

Без зайвої скромності корейці впевнено говорять про модель Ceed, як головного подразника таким легендам як Volkswagen Golf, Ford Focus та Opel Astra. Нове покоління Kia Ceed виявилось ширше и довше ніж попереднє, тому хетчбек ніби подорослішав і вже не комплексує перед своїми конкурентами. Важко описати зовнішній вигляд новачка одним словом, адже екстер҆ єр виглядає досить вивірено та естетично. Сучасний дизайн та модні світлодіодні фари придають автомобілю більше лоску та престижності.

Всередині Kia Ceed випромінює якісними матеріалами та непоганою ергономікою. У верхній частині торпедо розташований екран мультимедійної системи, яка нічим негірша за аналогічні монітори, встановлені на ільшості машин у С-сегменті. Трьохспицеве спортивне кермо дуже зручно лягає до рук водія, а передні сидіння обгортають як спортивні ковші.

Головним сюрпризом у Ceed 2018 модельного року є новина про повну незалежну підвіску, яка робить хетчбек дуже слухняним та керованим у будь яких дорожніх умовах. Діапазон двигунів, доступних для новачка як ніколи широкий та включає в себе як бензинові так і дизельні двигуни потужністю від 100 до 140 к.с. Базовим силовим агрегатом став атмосферний 1,4-літровий мотор від попередника, а на вершині розташувався турбований варіант цього мотора на 140 к.с.

В проміжку між цими агрегатами посідає 1 літровий двигун на 125 к.с. Для шанувальників дизельних моторів передбачено 1,6-літровий турбодизель, який в залежності від рівня форсування видає 115 або 136 к.с. Всі мотори агрегатуються з 6-ступеневою механічною корокою перемикання швидкостей. До переваг нової моделі можна віднести можливість налаштування коробки перемикання швидкостей, двигуна та рульового керування.

Можливо, що Kia Ceed таки зможе протистояти конкурентам за якістю матеріалів чи технічними можливостями, але тоді залишається відкритим питання вартості, яка стане відома трохи пізніше…

28.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо нове покоління Kia Ceed

Політика конфіденційності